Engbert Breuker › Noorderlinkdagen 2016

Engbert Breuker

Engbert Breuker

Engberts is initiatiefnemer van de Stichting Werklust: het creëren van werkgenegenheid door inspirerende bijeenkomsten waarin betrokken deelnemers iemand praktisch en moreel steunen om denken, passie en handelen (hoofd, hart en handen) op één lijn te brengen. 
Hij is mede-creator Red to be Blue, waarmee hij wereldverbeterende ideeën 'opdringt’ aan iedereen die er iets mee zou moeten doen: een actiebureau voor radicale verandering.
Engbert is voorzitter van het Social Venture Network, Stichting Bewegende Beelden boek, een website, een jaarlijks festival en diners) en diverse organisaties in zijn woon- en leefomgeving.
Samen met Christine van de Vorm en andere ondernemers is hij in 2013 'onder de radar' begonnen met 'de ontdekking van het noorden' een club enthousiaste ondernemers die een economie van geluk en gezondheid na streven..
Engbert is Chief Inspiration Officer bij Pentascope, de organisatie/beweging welke hij in de jaren 90 mede-creëerde. Nu in de vorm van een coöperatie! Hij is begonnen bij Pentascope met het implementeren van veranderingen en richt zich daarnaast nu dus ook op het radicaal verduurzamen en organisatie ontwikkeling ‘after midnight’...