Gertien Beijering - Beïnvloed jouw gunfactor en excelleer! › Noorderlinkdagen 2016

Gertien Beijering - Beïnvloed jouw gunfactor en excelleer!

Gertien Beijering - Beïnvloed jouw gunfactor en excelleer!

Van stotteraar tot redenaar

Je leert de 8 factoren waarmee je jouw gunfactor kunt verhogen waardoor je gaat excelleren in je werk en verbindingen voor het leven creëert.

Een hoge gunfactor is tegenwoordig zeer noodzakelijk. Je bent immers altijd afhankelijk van de mening van anderen bij het behalen van jouw resultaten. Een optimale samenwerking is een must om uitmuntende resultaten te behalen. Om een goede samenwerking tot stand te brengen zijn vertrouwen, loyaliteit, een klik en een hoge gunfactor essentiële onderdelen (ook na reorganisaties). Beïnvloed daarom de hoogte van je eigen gunfactor! Hoe? Door de relationele manier van zaken doen met jouw medewerkers naar een hoger plan te tillen. Want als de gunning er is, dan staat de ander open voor alles wat je te bieden hebt!

Hoe verhoog ik mijn gunfactor? Waarop kan ik zelf invloed uitoefenen? Hoe krijg ik mensen mee? Hoe kan ik de samenwerking bevorderen? Met veel anekdotes, voorbeelden, humor en praktische tips, leert Gertien je werken met het Multidisciplinaire Gunningswiel en neemt ze je mee in de wereld van het Gunnen.

Spreker: Gertien Beijering