Maarten Proost - Van chagrijn naar werkplezier › Noorderlinkdagen 2016

Maarten Proost - Van chagrijn naar werkplezier

Maarten Proost - Van chagrijn naar werkplezier

Leiding geven aan een organisatie is in essentie het herkennen en bijsturen van gewoontepatronen. Hoe meer helpende patronen hoe succesvoller een organisatie. Als er sterke niet helpende gewoonte patronen zijn dan glijdt een organisatie af. Ontdek in deze workshop de verrassende verbinding tussen gewoontepatronen en succes.

Leiding geven aan een organisatie is in essentie het herkennen en bijsturen van gewoontepatronen. Versterken is de niet-helpende patronen, het liefst zo snel mogelijk, vervangen door helpende patronen. Gebeurt dit niet dan ontstaat vroeg of laat een tegenbeweging in de organisatie. Om van chagrijn naar werkplezier te komen is de analyse en doorbreking van gewoontepatronen bepalend. Hoe meer helpende patronen hoe succesvoller een organisatie. Als er veel en sterke niet helpende gewoonte patronen zijn dan glijdt een organisatie af. Hoe voorkom je chagrijn en versterk je werkplezier in een organisatie?

De workshop geeft je een helder beeld van de kracht van gewoontepatronen en handvatten om succesvolle patronen in te slijpen. De volgende items komen aan bod:

- Herkennen van gewoontepatronen
- Werking van boven- en onderstroom
- Versterken of problemen oplossen
- Verkennen, verversen, inslijpen en onderhoud

De workshop is interactief en de voorbeelden worden levendig gebracht.

Spreker: Maarten Proost