Mike van Holsteijn & Leon den Hartog - Gaan voor gezonde winst! › Noorderlinkdagen 2016

Mike van Holsteijn & Leon den Hartog - Gaan voor gezonde winst!

Mike van Holsteijn & Leon den Hartog - Gaan voor gezonde winst!

Het meest vitale bedrijf van Nederland, Klok Onderhoud- en Afbouwgroep uit Assen en de Drentse start-up Healthcoin inspireren u tot manieren om aan een gezonde werkomgeving te bouwen.

Duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, gezonde werkomgeving: Leon den Hertog en Mike van Holsteijn nemen u mee in de verrassende verbinding die zij hebben gelegd om vitaliteit te stimuleren.
U krijgt te horen hoe Klok het vitaalste bedrijf van Nederland is geworden en hoe Healthcoin werknemers stimuleert tot het boeken van gezonde winst.
Leon gaat in op het enthousiasme dat gaandeweg groeide om als team vaker de gezonde keuze te maken. Niet altijd even gemakkelijk in een ‘bouwcultuur’ waar over het algemeen de bitterbal en het biertje zeer gewaardeerd wordt….naast de inzet op voldoende beweging en goede voeding vertelt hij over de mentale uitdaging die in het werk besloten moet liggen. 
Mike vertelt over zijn ambitie om mensen tot een gezonde leefstijl te stimuleren. De Healthcoin speelt als gezonde munt een cruciale rol: de munt is via een app te sparen door bijvoorbeeld de fiets te nemen of 10.000 stappen per dag te zetten en vervolgens weer uit te geven aan een gezond product.

Spreker: Mike van Holsteijn en Leon den Hertog