Profiel inspirator › Noorderlinkdagen 2016

Profiel inspirator

Je gaat als inspirator een belangrijke rol spelen in de ‘nut en noodzaak sessie’ tijdens de Noorderlinkdagen 2012. Wij zijn erg blij met je aanwezigheid en kijken uit naar een inspirerend werkcongres op 11 oktober.

Het thema van de Noorderlinkdagen 2012 is: Modern Times. Wij grijpen in! Een werkcongres over noodzakelijke fundamentele veranderingen in grote organisaties.

Jouw profiel

Deelnemers aan het werkcongres kiezen - bij het inschrijven via de website - een fundamentele kwestie. Bij iedere fundamentele kwestie hoort een inspirator. Deze persoon, jij dus, kan de reden zijn om voor een bepaalde kwestie te kiezen. Om de deelnemers een zo volledig mogelijk beeld te geven van het programma dat ze deze dag kunnen verwachten, is het erg belangrijk dat we interessante informatie hebben over jou en collega-inspirators.Deze informatie plaatsen we op noorderlinkdagen.nl en gebruiken we voor diverse andere communicatie-uitingen over het werkcongres.

We willen graag dat je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult en uiterlijk 25 mei a.s. naar ons terugstuurt. Alvast hartelijk dank!

Profiel inspirator