De Noorderlinkdagen 2016 › Noorderlinkdagen 2016

De Noorderlinkdagen 2016

De Noorderlinkdagen is een 2-jaarlijks congres dat door Noorderlink wordt georganiseerd. Het congres kenmerkt zich iedere editie door aansprekende thema’s en sprekers op het gebied van management-, organisatie- en personeelsontwikkelingen.

De Noorderlinkdagen vond dit jaar plaats op 29 september 2016. Het gastheerschap was dit jaar in handen van de Gemeente Assen.

Op creatieve, innovatieve en inspirerende wijze werd het thema 'Noordkracht '16 - Verrassende verbindingen'  toegepast op het programma en de deelnemers. Het streven was alle aanwezigen kennis, inzichten en tools te bieden om mee te nemen naar de werksituatie. Ook was er voldoende ruimte voor netwerken zijn. Een dag die indruk heeft gemaakt! 

Programma

Via voorstellingen in de vorm van lezingen, presentaties en debatten en een breed aanbod aan workshops hebben befaamde sprekers en workshopleiders, geselecteerd op professionaliteit, presentatievermogen, prikkelende inhoud en ruime expertise de deelnemers geinspireerd, geinformeerd en tools aangereikt.  

Voor wie zijn de Noorderlinkdagen bedoeld

Iedereen die sturing geeft binnen organisaties is welkom op de Noorderlinkdagen, zoals bestuurders, directies, managers, leidinggevenden, HRM- adviseurs van Noorderlinkorganisaties en andere bedrijven in Noord-Nederland.

Nieuwsbrief: blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de Noorderlinkdagen 2018! We houden je automatisch op de hoogte van nieuws, programma en praktische informatie. Meld je nu alvast aan voor de nieuwsbrief voor de volgende editie in 2018. 

>> Aanmelden Nieuwsbrief Noorderlinkdagen

Volg het nieuws over de Noorderlinkdagen ook op:

Twitter: Noorderlinkdgn
Facebook: Noorderlink

 

Contact

Voor vragen over het congres of over het aanvragen van extra kaarten kunt u een email sturen naar noorderlinkdagen@noorderlink.nl of bellen naar 06 - 22 75 82 08.